top of page

Creatief Denken Academy

Basistraining Creatief Denken // 5 weken

Leer de basisvaardigheden

Wat leer je?

Creatief denken vergt vaardigheden die praktisch te oefenen zijn. Denk hierbij aan het verbreden van de informatiereikwijdte van het brein, stimuleren van inspiratie en het genereren van ideeën. In deze basistraining wordt jouw beelddenken (verder) ontwikkeld. Met als resultaat dat je in staat bent informatie makkelijker aan elkaar te verbinden, te vertrouwen op jouw eigen creativiteit en complexe situaties sneller kunt overzien. De output van deze training wordt zichtbaar in bijv. een bijzondere insteek voor een social mediastrategie in woord en beeld.

Hoe ziet de opzet van de training eruit?

De training bestaat uit 5 modules. Elke week behandelen we 1 module. 

Module 1: Losmaken creatieve brein

Module 2: Creatief waarnemen/ bevorderen beelddenken

Module 3: Verbeeldingskracht/ bevorderen beelddenken

Module 4: Inspiratie vangen/ bevorderen beelddenken

Module 5: Associëren

Waar bestaat de training uit?

  • Welkompakket met een aantal tekenmaterialen

  • Toegang tot de online academy met wekelijks informatie, opdrachten, ondersteunende video’s en inspiratie

  • 1 x Per week live video call voor het stellen van vragen (wekelijks op vrijdag van 9-10 uur)

Wanneer kan ik starten? 

Ik start 2x per jaar een losse inschrijvingen groep. De eerstvolgende zal na de zomer plaatsvinden. Heb je een aantal communicatie collega's die interesse hebben? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden voor een startdatum. 

Kosten deelname?

Jouw investering 695 euro ex. btw (841 euro incl. btw)

 

Betaalt je werkgever? Dan worden de factuurgegevens op naam van je werkgever gezet.

6.jpg

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me dan een mail. Dan plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. 

Veertje Heemstra

Manager Marketing & Communicatie

“Ik wilde graag meer vanuit mijn creativiteit werken en minder vanuit mijn rationele denken nieuwe ideeën verzinnen. Ik vond de basistraining ontzettend leuk! De opdrachten waren duidelijk en de begeleiding goed. Veel inspiratie en motivatie van Chantal via de app.

Als op-en-top rationeel denker, leerde ik door deze training meer uit mijn hoofd te gaan en dingen te maken en ideeën te bedenken vanuit creativiteit en flow. Ik heb mijn creatieve brein weer wakker geschud en ga zelf verder oefenen.”

Caro Akkerman

Beleidsmedewerker

“Voor deze training duurde het veel langer voordat ik een tekst op papier had waar ik blij mee was. Mijn schetsboekje ligt nu standaard naast mijn laptop. Voordat ik ga schrijven pas ik de geleerde tekentechnieken toe. Zo zet ik mijn creatieve brein ‘aan’ en kom ik makkelijk in creatieve flow.

 

De opdrachten hadden duidelijke doelen om mijn creatieve denkvermogen te ontwikkelen. Ik vond het erg prettig dat de vaardigheden laagdrempelig waren. Al na 3 weken merkte ik dat ik sneller verschillende type informatie aan elkaar koppelde. Teksten vloeiden makkelijker mijn pen uit. 

 

Chantal is super enthousiast en daagde me uit veel te oefenen en om uit te vinden waar ik het meeste plezier uit haal. Dankbaar!”

bottom of page