top of page

Teamsessie Creatief Denken

Binnen de organisatie zie je veel uitdagingen op de collega's af komen. Ontwikkelingen binnen en buiten het vakgebied zorgen ervoor dat er andere competenties van werknemers gevraagd wordt. Hoe kunnen zij wendbaarder worden en makkelijker andere invalshoeken zien met hele praktische tools.  Dan is deze teamsessie een waardevolle kennismaking met het ontwikkelen van de vaardigheid Creatief Denken. 

Wat leer je? 

“ Geeft inzicht in wat creatief denken is”
“ Waarom is het belangrijk om creatief te kunnen denken, inspelend op thema's die binnen jullie werkveld spelen”
“ Welke meerwaarde biedt creatief denken voor de professional en wat levert het op binnen een team/organisatie"
" Deze teamsessie biedt tools die medewerkers helpen anders naar hun werk te kijken”

 

Tijdens deze teamsessie van 2 dagdelen gaan jullie aan de slag met een aantal vaardigheden voor het ontwikkelen van creatief denkvermogen. We zoomen in op creatief waarnemen, verbeeldingskracht en associëren. Er wordt gebruik gemaakt van van verschillende tools omdat je hiermee de bovengenoemde vaardigheden op een eenvoudige wijze onder de knie krijgt. Daarnaast maken jullie kennis met een de Creatief Denken Methode en oefenen deze stappen aan de hand van twee casussen. 


Deze teamsessie combineert nieuwe essentiële vaardigheden met een flinke dosis plezier zodat iedereen na afloop geïnspireerd en gemotiveerd weggaat.

Resultaat

  • Medewerkers zijn zich bewust wat creatief denken is en wat het voor hen en de organisatie kan doen;

  • Ze kennen de tools en de Creatief Denken Methode om vanuit andere invalshoeken naar vraagstukken te kunnen kijken. 

Maatwerk

De teamsessie wordt op basis van jullie wensen samengesteld ( 1 volle dag of 2 dagdelen). Kosten zijn afhankelijk van duur, locatie ( online/ offline), aantal mensen en standaard of maatwerk casus. 

Interesse?

Voor de teamsessie is zeer beperkt plek. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mail  via onderstaande Vraag offerte aan-button. Dan plannen we gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te bespreken waar jullie wensen en behoeften liggen. 

bottom of page